Team building

Preuzmite brošuru

BROŠURA

Download (0.2 MB)

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit za organizaciju događaja Ili direktno pozovite našeg specijalistu za organizaciju događaja:

+387 66 772 730

Poslovna orijentisanost zahtjeva mnogo više od samog vođenja biznisa. Međusobno upoznavanje na višem nivou, izgradnja povjerenja i razumijevanja osnove su dobrog team buildinga. Zabava, zajedničke aktivnosti i opuštena atmosfera se podrazumijevaju, a na vama je izbor lokacije, teme i vremena trajanja.

Kreiranje sadržaja, profesionalno prilagođavanje programa, aktivnosti i satnice neki su od naših zadataka. Takođe, team building zavisi od strukture vašeg kolektiva. Pažljivo sastavljamo aktivnosti prema potrebama svih članova, tako da se niko od vaših kolega ne osjeti isključeno.

Možemo vam ponuditi pomoć u svim segmentima organizacije team building-a od idejnog rješenja i koncepta, preko konsaltinga i planiranja, do sprovođenja dogovorenih planova.

FORTUNA - Organizacija događaja za pamćenje

Dogovor o organizaciji događaja podrazumijeva da možete izabrati našu cjelokupnu ponudu, ili samo segmente koji su vam potrebni.

Aktivnost na organizaciji željenog događaja za klijenta izvodi se sa stepenom učešća koji sami odaberete – od potpune uključenosti u sve segmente organizacije, do cjelokupne organizacije po sistemu ,,ključ u ruke”, gde mi preuzimamo cjelokupnu organizaciju, a vi samo dolazite na dogovorenu aktivnost.

DETALJI ORGANIZACIJE

Kako i gdje možemo organizovati team building?

Zašto je važnan odlazak van stalnog mjesta boravka? Prije svega zbog privatnosti, različitih zahtjeva grupnih aktivnosti, što više dodatnog sadržaja koji možda nije dostupan u vašoj blizini, a najvažnije – zbog apsolutne upućenosti članova jednih na druge. Raznoliki sadržaji kreiraju se isključivo prema afinitetima vas i vaših kolega.

Sportski team buildinzi – biciklističke ture, nadmetanje u plivanju, vožnja, jahanje – sve ovo prijaće avanturističkom duhu. Mlađi kolektivi ističu da su im sportske aktivnosti od posebnog značaja jer za njih često nemaju vremena dok se trude da unaprijede svoje karijere. Sportovi se biraju u zavisnosti od broja učesnika, godina, interesovanja i želja.

Umjetnički team buildinzi spajaju obilje art tehnika kroz koje će se uspiješno izraziti svaki pojedinac, a kolektivna svijest biće jača zbog specijalnih aktivnosti namijenjenih za rad u grupi. Crtanje mandala, fraktalne tehnike, zajedničko vajanje… Zvuči kreativno i zabavno? Ovaj vid team buildinga pogodan je za sva godišta, sve prostore i ne zavisi od godišnjeg doba.

Coaching team buliding podrazumijeva organizovanje sadržaja uz pomoć kojih svaki pojedinac dobija priliku da radi na sebi, ali i da bolje razumije procese grupe kojoj pripada. Rad se uglavnom odvija kroz razne eksperimente, a učestvovanje često zahtjeva verbalno izražavanje. Ovaj team building je idealan ukoliko vas interesuje psihologija komunikacije koja se uspiješno može primjeniti u radnom okruženju.

Night life team building podrazumijevaju noćni, grupni provod, uz mogućnost organizacije raznih zabavnih sadrzaja (kviza, tombole, nagradne igre, plesnih ili drugih takmičenja). Imate dodatnu energiju koju želite da iskoristite isključivo u svrhu zabave? Ovaj team building je stvoren za vaš kolektiv!

Kulinarski team building možda neće napraviti od vas profesionalce u kuhinji, ali će svakako podržati vašu kreativnost i dosadašnje umijeće, a sve to služiće dobroj zabavi i na kraju – magiji nezaboravnih ukusa koje ćete i nakon organizovanih aktivnosti željeti dalje da usavršavate.

Kombinovani team buildinzi najčešća su opcija, jer mnogi kolektivi ocjenjuju da im je potreban kolažni program dodatnih aktivnosti kako bi se svaki pojedinac kroz bogatsvo sopstvene različitosti uklopio u određeni segment.

Organizacija team buildinga - Šta tačno dobijate od nas?

Naš tim profesionalnih organizatora zadužen je za predlaganje i izvođenje svih dijelova vašeg team buildinga. To uključuje: