Organizacija posebnih događaja i proslava

Preuzmite brošuru

BROŠURA

Download (0.2 MB)

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit za organizaciju događaja Ili direktno pozovite našeg specijalistu za organizaciju događaja:

+387 66 772 730

Imate li jasnu viziju vaše proslave, ili možda, samo ideju kako želite da vaša proslava izgleda, ali ne znate kako da uklopite sve kockice? U svakom slučaju, sarađivaćemo zajedno kako bismo vaše zamisli preveli u realnost.

Iako imate dobre namjere, može se ispostaviti da vam nedostaje iskustva da svoje zamisli prevedete u konkretne planove. FORTUNA ima dugogodišnje iskustvo i znanje za organizaciju raznih događaja. Učinićemo da vaš događaj ostavi vječne uspomene.

Možemo vam ponuditi pomoć u svim segmentima organizacije od idejnog rješenja i koncepta, preko konsaltinga i planiranja, do sprovođenja dogovorenih planova.

FORTUNA - Organizacija događaja za pamćenje

Dogovor o organizaciji događaja podrazumijeva da možete izabrati našu cjelokupnu ponudu, ili samo segmente koji su vam potrebni.

Aktivnost na organizaciji željenog događaja za klijenta izvodi se sa stepenom učešća koji sami odaberete – od potpune uključenosti u sve segmente organizacije, do cjelokupne organizacije po sistemu ,,ključ u ruke”, gde mi preuzimamo cjelokupnu organizaciju, a vi samo dolazite na proslavu.

DETALJI ORGANIZACIJE

Organizacija posebnih događaja i proslava - Šta ovaj pojam obuhvata?

Vaš biznis je ostvario veoma prosperitetni kvartal, uspiješno lansiranje proizvoda ili rekordnu prodaju? Nagradite sebe i vaše zaposlene na pravi način.

Proslava prvog rođendana, proslava punoljetstva ili proslava 100. rođendana. Mi ćemo vaš, ili specijalan dan vama dragoj osobi, učiniti nezaboravim.

Krštenje je jedan od najznačajnijih religioznih događaja u životu. Zato se valja proslaviti, a mi smo tu da se pobrinemo za vaše želje

Uloga roditelja je veliki zadatak, ali i razlog za slavlje! Podijelite radost sa svojim bližnjima u velikom stilu.

PR aktivnosti su ključne za ostvarivanje pozitivnog poslovnog okruženja. Naša organizacija press konferencija podrazumijeva aktivnosti od izbora prostora do osmišljavanja press kita.

Za uspiješno rješavanje izazova nekada je potrebno okupiti ljude na otvorenu diskusiju. ,,Okrugli stolovi’’ su dobar način da se prevaziđu problemi.

Za uspiješan biznis neophodan je kohezivan tim koji stremi ka istom cilju. Vrijeme na poslu nije dovoljno za povezivanje zaposlenih. Zato su tim bilding akvitnosti dobile na popularnosti.

Od izbora prostora, do štampanja blesavih majica. FORTUNA će vas učiniti najboljim deverušama.

Zaboravite na premišljanja, izviđanja i dogovaranja sa prijateljima. Budite opušteni, znajući da FORTUNA naporno radi na tome da ovo veče bude nezaboravno.

Želite da na jednom mjestu okupite ljude vođene istom strašću? Neka vaš skup bude glavna tema svakog zajedničkog sastajanja.

Kompletna usluga prevoza gostiju uključujući i prevoz gostiju od aerodroma do mjesta gdje se organizuje događaj.

Na dan proslave vodićemo računa o svemu dogovorenom i pratićemo dan u skladu sa svim elementima, raspoloženjem gostiju, vremenskim prilikama i neočekivanim situacijama. Prepustite nam realizaciju organizacije i budite gosti na svojoj proslavi!