Organizacija dječijih rođendana

Preuzmite brošuru

BROŠURA

Download (0.4 MB)

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit za organizaciju događaja Ili direktno pozovite našeg specijalistu za organizaciju događaja:

+387 66 772 730

Svaka nova generacija zahtjeva inovaciju u dekoraciji dječijih rođendana. Omiljeni crtani likovi se mijenjaju, fokusi su različiti od onih na koje smo navikli… Ipak, organizacija ovakvog povoda zahtjeva standard i potpuno predanost koja je veoma specifična kada su u pitanju najmlađi.

Naš tim profesionalaca riješiće sve izazove pred kojima se nalazite kao roditelj. Ne brinite da li je torta stigla u komadu do frižidera, da li je fotograf došao na vrijeme, da li ste podigli kolače, da li će se istopiti… Vodeći se iskustvom, kako i svim zadovoljnim klijentima, garantujemo da će svaki važan datum proći baš onako kao što ste zamislili.

Možemo vam ponuditi pomoć u svim segmentima organizacije od idejnog rješenja i koncepta dječijeg rođendana, preko konsaltinga i planiranja, do sprovođenja dogovorenih planova.

FORTUNA - Organizacija događaja za pamćenje

Dogovor o organizaciji događaja podrazumijeva da možete izabrati našu cjelokupnu ponudu, ili samo segmente koji su vam potrebni.

Aktivnost na organizaciji željenog događaja za klijenta izvodi se sa stepenom ucešća koji sami odaberete – od potpune uključenosti u sve segmente organizacije, do cjelokupne organizacije po sistemu ,,ključ u ruke”, gde mi preuzimamo cjelokupnu organizaciju, a vi samo dolazite na proslavu.

DETALJI ORGANIZACIJE

Šta FORTUNA može da uradi za vas?

Na dan proslave vodićemo računa o svemu dogovorenom i pratićemo dan u skladu sa svim elementima, raspoloženjem gostiju, vremenskim prilikama i neočekivanim situacijama. Prepustite nam realizaciju proslave i budite gosti na svojoj proslavi!