Organizacija krštenja

Preuzmite brošuru

BROŠURA

Download (0.4 MB)

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit za organizaciju događaja Ili direktno pozovite našeg specijalistu za organizaciju događaja:

+387 66 772 730

Krštenje se smatra Svetom tajnom, a osoba ovim činom, prima vjeru i prema predanju, zaštićena je od najranijih dana, jer dobija Božiji blagoslov. Najčeće se krste bebe, jako male, već nakon dvije, tri nedjelje po rođenju. Međutim sve se češće može čuti da to čine i odrasli, formirani ljudi, u zrelim godinama. Krštenje je jako značajan događaj za svaku porodicu.

Elegancija, prozračnost, svjetlina. Tako vidimo događaj krštenja. Najčešće biramo svijetle boje uz dodavanje tekstura i detalja kojima dobijamo na eleganciji. FORTUNA je specijalizovana za ovaj vid događaja, tako da nam može slobodno sve prepustiti. Dovoljno je da nam kažete boje, a mi ćemo se pobrinuti za dizajn i savršenu realizaciju.

Naš tim profesionalaca riješiće sve izazove pred kojima se nalazite kao roditelj. Ne brinite da li je torta stigla u komadu do frižidera, da li je fotograf došao na vrijeme, da li ste podigli kolače, da li će se istopiti… Vodeći se iskustvom, kako i svim zadovoljnim klijentima, garantujemo da će svaki važan datum proći baš onako kao što ste zamislili.

Možemo vam ponuditi pomoć u svim segmentima organizacije od idejnog rješenja i koncepta krštenja, preko konsaltinga i planiranja, do sprovođenja dogovorenih planova.

FORTUNA - Organizacija događaja za pamćenje

Dogovor o organizaciji događaja podrazumijeva da možete izabrati našu cjelokupnu ponudu, ili samo segmente koji su vam potrebni.

Aktivnost na organizaciji željenog događaja za klijenta izvodi se sa stepenom ucešća koji sami odaberete – od potpune uključenosti u sve segmente organizacije, do cjelokupne organizacije po sistemu ,,ključ u ruke”, gde mi preuzimamo cjelokupnu organizaciju, a vi samo dolazite na proslavu.

DETALJI ORGANIZACIJE

Šta FORTUNA može da uradi za vas?

Na dan proslave vodićemo računa o svemu dogovorenom i pratićemo dan u skladu sa svim elementima, raspoloženjem gostiju, vremenskim prilikama i neočekivanim situacijama. Prepustite nam realizaciju proslave i budite gosti na svojoj proslavi!