Organizacija punoljetstva

Preuzmite brošuru

BROŠURA

Download (0.4 MB)

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit za organizaciju događaja Ili direktno pozovite našeg specijalistu za organizaciju događaja:

+387 66 772 730

Organizacija punoljetstva podrazumijeva veliku obavezu i odgovornost prilikom organizacije te vrste događaja i za slavljenike, ali i za roditelje. Tom prilikom mi vam možemo pomoći da organizujete nezaboravnu žurku, a da pritom ni o čemu ne mislite. Odradićemo sve kako ste zamislili, od muzike, dekoracije do lokacije i svih sitnica koje će učiniti da vaša proslava bude nezaboravna i drugačija od ostalih. O vašoj proslavi pričaće se veoma dugo, a nama će biti zadovoljstvo da učinimo vaš dan glamuroznijim dekorativnim detaljima i ostalim sitnicama.

Naš tim profesionalaca riješiće sve izazove pred kojima se nalazite kao roditelj. Ne brinite da li je torta stigla u komadu do frižidera, da li je fotograf došao na vrijeme, da li ste podigli kolače, da li će se istopiti… Vodeći se iskustvom, kako i svim zadovoljnim klijentima, garantujemo da će svaki važan datum proći baš onako kao što ste zamislili.

Možemo vam ponuditi pomoć u svim segmentima organizacije od idejnog rješenja i koncepta punoljetstva, preko konsaltinga i planiranja, do sprovođenja dogovorenih planova.

FORTUNA - Organizacija događaja za pamćenje

Dogovor o organizaciji događaja podrazumijeva da možete izabrati našu cjelokupnu ponudu, ili samo segmente koji su vam potrebni.

Aktivnost na organizaciji željenog događaja za klijenta izvodi se sa stepenom ucešća koji sami odaberete – od potpune uključenosti u sve segmente organizacije, do cjelokupne organizacije po sistemu ,,ključ u ruke”, gde mi preuzimamo cjelokupnu organizaciju, a vi samo dolazite na proslavu.

DETALJI ORGANIZACIJE

U današnje vrijeme tinejdžerima je od velike važnosti da 18-ti rođendan proslave na što glamurozniji i savršeniji način. Koliko je tinejdžerima važno da se njihova proslava pamti i veoma dugo prepričava u školi, toliko je i roditeljima važno da svom djetetu ispune ovu želju do najsitnijih detalja.

Tinejdžeri jednostavno žele da zablistaju tog dana, ali istovremeno nisu ni svjesni odgovornosti i velike obaveze povodom obilježavanja famoznog 18-og rođendana. Roditeljima organizacija ove vrste događaja može biti prilično naporna i stresna. Ali istovremeno imaju i ogromnu želju da svom djetetu prirede nezaboravnu žurku. Upravo iz tih razloga, mi želimo da vam u tome pomognemo.

Naš tim sa izvanrednim organizacionim sposobnostima, idejama i savjetima učiniće proslavu 18-og rođendana neponovljivom i predivnom. Ukažite nam vaše povjerenje i nećete se pokajati. Kontaktirajte nas da zajedno organizujemo nezaboravnu proslavu 18-og rođendana.

Šta FORTUNA može da uradi za vas?

Na dan proslave vodićemo računa o svemu dogovorenom i pratićemo dan u skladu sa svim elementima, raspoloženjem gostiju, vremenskim prilikama i neočekivanim situacijama. Prepustite nam realizaciju proslave i budite gosti na svojoj proslavi!