Djevojačke i momačke večeri

Preuzmite brošuru

BROŠURA

Download (0.4 MB)

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit za organizaciju događaja Ili direktno pozovite našeg specijalistu za organizaciju događaja:

+387 66 772 730

Prema običaju koji nam je poznat, devojačko i momačko vece je događaj kojim kuma ili kum i prijatelji proslavljaju prelazak jednog od njih u bračne vode. Zanimljivo je da su nekada devojačke večeri organizovane poput velike čajanke, a sve sa idejom da najbliže ženske osobe čuvaju buduću mladu. Danas ipak nema velike razlike u odnosu na žurke koju organizuju momci. Prijatelji oba pola trude se da prirede najspektakularniju zabavu u gradu.

Ukoliko je to ono što vam je potrebno na pravom ste mjestu! Prepoznatljivi smo u organizaciji najluđeg provoda. Budite sigurni da je spektakl zagarantovan!

Vodeći se iskustvom, kako i svim zadovoljnim klijentima, garantujemo da će svaki važan datum proći baš onako kao što ste zamislili.

Možemo vam ponuditi pomoć u svim segmentima organizacije od idejnog rješenja i koncepta ogranizacije, preko konsaltinga i planiranja, do sprovođenja dogovorenih planova.

FORTUNA - Organizacija događaja za pamćenje

Dogovor o organizaciji događaja podrazumijeva da možete izabrati našu cjelokupnu ponudu, ili samo segmente koji su vam potrebni.

Aktivnost na organizaciji željenog događaja za klijenta izvodi se sa stepenom ucešća koji sami odaberete – od potpune uključenosti u sve segmente organizacije, do cjelokupne organizacije po sistemu ,,ključ u ruke”, gde mi preuzimamo cjelokupnu organizaciju, a vi samo dolazite na proslavu.

DETALJI ORGANIZACIJE

Organizacija devojačke i momačke večeri podrazumijeva osmišljavanje čitave koncepcije, od ideje i pronalaska prostora za realizaciju do muzičkog i drugog zabavnog programa, vizuelnog idenititeta, “dress code”-a hrane i pića, prevoza, dekoracije, fotografisanja i snimanja provoda… Sve to u strogoj tajnosti!

Naš tim sa izvanrednim organizacionim sposobnostima, idejama i savjetima učiniće vašu proslavu neponovljivom i predivnom. Ukažite nam vaše povjerenje i nećete se pokajati. Kontaktirajte nas da zajedno organizujemo nezaboravnu proslavu momačke i djevojačke večeri.

Šta FORTUNA može da uradi za vas?

Na dan proslave vodićemo računa o svemu dogovorenom i pratićemo dan u skladu sa svim elementima, raspoloženjem gostiju, vremenskim prilikama i neočekivanim situacijama. Prepustite nam realizaciju proslave i budite gosti na svojoj proslavi!